Faraa ♥: B2ST tag..

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
B2ST tag..
2:33 PG | 1 comment(s)


peace be upon you ^^
currently in tagged mode..

1. kenapa korang suka B2ST?
suka? sebab aku suka kpop.. haha.. tade la.. aku suka B2ST sebab lagu dorang best.. tarian they all smart.. and they all are good looking.. ^^

2. Siapa antara ahli B2ST nampyeon korang?
of course la Yoseob oppa! My yeobo.. :)

3. oppa pulak?
hmm.. oppa aku Junhyung, Dongwoon, Hyunseung, Doojoon and Kikwang.. LOL~

4. lagu yang paling korang suke pilih 3?
I like you the best- sebab I like this song the best.. hehe
Shock..
Take care of my girlfriend..

5. kalau korang boleh tukar badan dengan salah seorang ahli B2ST, korang nak tukar dengan siapa?
Yoseob!! Sebab muka dia so comel lorh.. and he also got six pack maa.. unexpectedly.. :D

6. korang rasakan, korang cemburu nampyeon korang rapat dgn siapa?
oh.. aku tak kesah sangat kalau Yoseob rapat ngan anyone.. bukan real pakwe aku pun.. HAHA.

7. Siapa yang layak untuk oppa korang?
tatau.. aku bukan sesape nak tentukan dorang layak ngan sape, kan?

8.kalau korang diberi masa 1 perkataan, perkataan apa yang korang cakap dekat B2ST?
saranghamnida.. :)

9. kalau korang dapat bercuti dengan B2ST, tempat mana yang korang nak pergi?
kat Malaysia jer.. bawa B2ST jalan-jalan especially kat Sabah.. boleh promote my country kat dorang.. cuti cuti Malaysia.. hehe.. :)

10. Upload satu gambar B2ST yang menyenangkan korang?



11. Berdasarkan gambar yang korang upload, siapa paling cool?
hmm.. doojoon kot..

12. siapa paling handsome dalam gambar? *mesti ikhlas tao!
kalau dalam pic ni maybe kikwang kot.. tapi aku tak berapa minat mamat tu.. haha.. sorry kikwang fans..

13. kenapa gambar yang korang upload tu menyenangkan korang?
sebab mereka nampak comel dalam gambar ini.. hehe.. *ayat skema*

14. tag 3 orang chingu B2uty anda?
malas dehh.. kalau korang nak jawab ambik jer.. HAHA.

15. say that you love B2ST?
that you love B2ST.. hehe..

The End. :)

1 Ulasan:

Blogger Nadiya Kyrie berkata...

wow b2st tag ! nak buat nak buat !


Catat Ulasan