Faraa ♥: join contest with secret admire.. ♥

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
join contest with secret admire.. ♥
6:08 PTG | 0 comment(s)


peace be upon you ^^
haa~ hari ni aku update blog 'coz nak join contest.. :) HoneyJinki punya pasal lah ni nak tag aku.. hehe.. so, contest ni from sis Fatin Nabilah.. thanks for making this contest.. love it.. :)
so, kali ni aku kena buat satu pic with secret admire.. contoh photo ------



so, kalau nak join kena ikut rules kat bawah ni:
okay, ni gambar aku ngan secret admire aku.. ^_^

haha.. inilah hasil tangan seorang blogger yang tak seberapa nak pro dalam photo editing.. :P biasa je kan..?
so, ini pic aku with Soohyun oppa from U-Kiss.. comel tak comel tak? I admire him b'coz he has great voice.. aku memang suka orang yang ada nice voice.. tak percaya tanya kawan-kawan aku.. :)
oh, btw.. contest ni ada hadiah yang best, tau..

Hadiah:
1st place ( Doodle mengikut photo anda dan header )
2nd place ( Doodle mengikut photo anda shj )

sekarang aku nak tag 3 orang untuk contest ni..

Elmodomo
Lya
Marniey
(hoho, amek nama from shoutbox jer..)

anyway, setakat ni this is the first contest yang menarik pernah aku join.. :)
*hope to win*

0 Ulasan:


Catat Ulasan