Faraa ♥: curi curi online.. :p

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
curi curi online.. :p
10:25 PG | 0 comment(s)


heyy guys.. what's up??
sorry lah 'coz entry kali ni pendek sangat.. mianhae.
so, aku nak bagitau korang semua yang aku betul betul nak B A L I K ! ! !
right now I'm so d*mn stress.. all those problems.. dah nak pecah dah kepala aku dengan problem ni.. nak balik rumah.. nak cuti.. aaaaaaa~
takpe, dua minggu lagi nak balik rumah.. tak sabar aku nak tengok Sandakan~ nak puasa kat rumah.. tak nak duduk kat asrama.. *tengah nangis ni.. ;(
this week is so problematic.. and next week would be exam week.. aaaa... trial pun tak lame lagi.. tak sampai satu bulan pun lagi.. macam mane ni.. result aku hari tu pun sangat sangat terok.. disaster!!! PMR pun tak lama lagi.. tak sampai tiga bulan pun lagi.. aaaa... stress stress STRESS!!!
somebody please help me!

0 Ulasan:


Catat Ulasan