Faraa ♥: let's hear my story.. :)

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
let's hear my story.. :)
9:50 PTG | 0 comment(s)

peace be upon you.. ^^
haa.. jangan buat muka pelik bila baca entry ni 'coz this is actually the reply to this blogpost made by Honey Jinki.. so, let's check it out, bebeh.. :)
anyway, Honey ada show off baju SHINee world yang buat aku jeles and some button badges kat blog dia.. apa kata aku show off pulak harta karun yang aku dapat time HKSBP hari tu.. let's see...

tada.. baju specially from Tunku Kurshiah College ni..
comel kan kaler hijau.. hehe.. kalau tak nampak words kat baju tu sila lihat gambar seterusnya..

HKSBP tahun 2011.. :)


Kalau Honey ada button badge aku pun ada gak.. HKSBP style.. hehe..
Debate or Basketball??


Honey, kalau nak jumpa aku kat SMSLD.. :)


So, the conclusion is... I may not have the cool Kpop stuffs like you, Honey.. tapi aku pun ada stuffs lebih kurang je macam ko beli hari tu.. :)
Thanks for reading peeps..







0 Ulasan:


Catat Ulasan