Faraa ♥: shoutbox kau kat mane erh??

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
shoutbox kau kat mane erh??
1:10 PG | 4 comment(s)


peace be upon you.. ^^
terima kasih 'coz sudi datang ke blog Farha yang tak best ni.. Hmm.. hari tu ada seorang hamba Allah ni tanya kat aku.. "shoutbox ko mane erh..? dah puas aku scroll merata tempat tapi ta nampak pun shoutbox ko tu.."
Then, aku rasa bukan dia sorang je yang ta tau nak cari shoutbox kesayangan aku tu.. So, sebelum ramai orang naik angin dek takde shoutbox kesayangan hamba tu, baik aku beritahu kat post ni..
this is what your screen should look like when you click on MINHO..



arasoh? ^_^

4 Ulasan:

Blogger Honey Jinki berkata...

waa!! tips yg mmbngun.. ngee~~ btw cube ko bce this entry.. mybe it can help you to a best blogger..
http://hakmiliksaya.blogspot.com/2011/06/aida-tahu-ia-membantu-jadi-tak-salah.html

Blogger Farha ♥ berkata...

tips yg membangun.. LOL~

Blogger syieda berkata...

akhirnya jmpe jgk shoutbox die..^_^

Blogger Mrs. Farhan berkata...

Oke, dah jmpa tmpat komen. Hahhaha. Sorie, tadi rabun japp. =)


Catat Ulasan