Faraa ♥: Kpop tag..

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
Kpop tag..
1:37 PTG | 5 comment(s)

assalamualaikum, annyeong semua.. salam Ramadan al mubarak.. semoga Ramadan kali ini lebih baik daripada tahun lepas, insya-ALLAH..
so, kali ni I've prepared a tag for Kpop lovers.. takde kerja cari kerja ye tak? haha.. kalau korang nak, ambek jer tag kat bawah ni.. :)


1) list top 5 favourite kpop band korang...
-SHINee
-U-Kiss
-BEAST
-Bigbang
-Boyfriend

2) sape ultimate bias korang kat band no. 1?
kim jonghyun.. :)

2) lagu favourite korang kat band no.3?
Fiction, Shock, Beautiful..

3) nampyeon korang kat band no. 2?
kiseop.. kiseop oppa saranghae.. :)

4) kenapa korang minat band no. 5?
sebab diorang comel.. ada minwoo, ada jo twins.. ada jeongmin, ada hyunseong & donghyun.. hee~

5) lagu paling best korang dengar dari band no.4?
Tonight..

6) member yang paling korang nak jumpa dalam band no. 1?
kalau boleh all of them.. tapi paling dengan jonghyun lah of course..

7) best mv choreography oleh band no.3?
dalam mv ficition..

8) hadiah yang korang nak bagi kat bias korang dalam band no.2?
seuntai doa agar pintu hati dia terbuka untuk menerima Islam.. hehe.. kalau hadiah aku nak bagi kiseop portrait muka dia.. hee~

9) member band no.5 yang hampir dengan ciri-ciri idaman korang?
minwoo~~

10) ucapan untuk band no. 4?
Bigbang hwaiting!!

made by Farha♥

5 Ulasan:

Blogger hyukloveslatte berkata...

ambek tau ? :)

Blogger Farha ♥ berkata...

ok.. :)

Blogger Lolly berkata...

sy ambek kay ?

Blogger Kim AhRa berkata...

saya ambil ye? Gomawo

Blogger Yaya Lee berkata...

take this! :)


Catat Ulasan