Faraa ♥: September.. The special month.. :)

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
September.. The special month.. :)
6:05 PG | 1 comment(s)



Assalamualaikum and annyeong!!
Selamat hari raya aidilfitri to u'all.. Sorry la kalau selama ni aku ade terbuad salah kat korang, ok?
Anyways, rasanya dah lama aku tak aktif berblogging.. tue lah busy punya pasal, asyik study je.. maklum je la PMR dah tak lama lagi.. hehe..
So, penat belajar aku pun bukak youtube jap nak release tension.. seyhh.. and guess wat?? I found THIS>>>>>>


released 31/8/2011
OMG!!

kyaaaaaa~~~
So, tanpa membuang masa aku pun go check it out mv baru tersebut.. haha.. and sekarang aku rasa puas hati 'coz U-KISS memang daebak kat video ni.. the song is fine tapi banyak sangat autotune.. hmm.. tapi dance diorang memang superb.. loikee!! :3
and guess what? kevin sangat hot dalam mv ni.. sorry kiseop hehe.. baby dongho pun dah semakin matang dalam mv neverland ni.. also not forgetting eli, soohyun, aj & hoon.. <3

U-KISS hwaiting!! ^_^

1 Ulasan:

Blogger U-know Junho berkata...

they are cool..!!! >_<


Catat Ulasan