Faraa ♥: Youtube time.. >:)

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
Youtube time.. >:)
12:26 PG | 0 comment(s)

salam and annyeong semua.. ^_^
hari ni aku nak share some youtube videos dengan korang.. ohh, bukan pasal kpop.. huhu..
apa yang aku nak tunjukkan dengan korang mungkin akan buat bulu roma korang meremang.. tak percaya??
*Scroll down kalau nak tengok.. hehehe.. ada berani?


||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
.
.
.






haa.. actually takde apa-apa lah.. just nak buat korang saspen je.. :p
ehh? kenapa si Farha ni letak video pasal budak kecik pula ni? hehe.. kalau korang nak tau, aku betul-betul jelly dengan budak ni.. nak tau kenapa? play jer lah video tu.. hehe..



oh.. here's another video of her..

Best kan suara dia..? kan? kan? huhu.. cuma satu jer lah yang aku harap.. aku harap adik ni tak jadi penyanyi.. ahakzz.. sebab aku nak dia jadi peserta tilawah al-Quran (nampak dia menyanyi pakai tudung elok je).. mesti best kan?
// I truly envy this little girl.. Wish I could sing like her.. :)

0 Ulasan:


Catat Ulasan