Faraa ♥: Truth behind budak gigi rabbit...

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
Truth behind budak gigi rabbit...
9:49 PTG | 7 comment(s)

salam and annyeong semua..

ok, hari ni aku nak cakap pasal seorang mangsa jenayah cyber.. nama dia pun dah HOT sekarang ni dalam kalangan kpoppers .. haa.. tak lain tak bukan..



Amira Afiqah, rasanya ramai yang dah tau pasal dia ni... alah, yang kutuk kpop tu lah..But don't blame her, dia tak buat salah.. Actually tadi masa aku bukak facebook adalah aku ternampak someone ni post kat fb:




Haa.. kesian kan. tak pasal-pasal kena kutuk oleh kpop fans, padahal dia tak tau apa-apa pun pasal benda ni. So, aku buat research lagi sikit and found this...

So, my advice to everyone, janganlah salah gunakan kemudahan yang diberi.. internet bukan untuk buat JENAYAH... free2 je dapat dosa.. hoho..

Insaf seketika bila tau pasal benda ni..

7 Ulasan:

Blogger Nurul Husna Kim berkata...

kesian dia :(

So jangan kutuk KPOP..

Jangan layan haters :)

Blogger Farha ♥ berkata...

yepp.. thats rite.. :)

Blogger Nurul Husna Kim berkata...

tak komen pun kat blog tu.
serius rasa bersalah as a friend in KPOP fanatic-ing :(

Blogger Ekyn Effendi berkata...

thanks for the info . :)
memang dekat fb pon dah start kecoh pasal dia ni .

Blogger Farha ♥ berkata...

yepp.. kesian tak pasal-pasal orang kecoh pasal dia..

Blogger Nadzirah Azani berkata...

kesian jugak kat die. semalam ade jugak bukak blog die n tgk komen2 peminat kpop. Terlalu banyak yg marahkan die. Yang pasti, kite jgn mudah melenting. Biarlah kite COOL je.

Blogger MZ berkata...

jgn layan je. saja nak cari populariti leteww.


Catat Ulasan