Faraa ♥: mission accomplished~

Entry About Follow Fanfics Gallery



  • SPM's over, and I'm finally done with school. Now what?


Mademoiselle

Tagboard

Questions?

Followers

credits
mission accomplished~
6:10 PG | 6 comment(s)

salam and annyeong haseyo~
first of all, aku minta maaf sebab lambat post entry ni.. #malas nak update hihi..
by the way, aku ada mention pasal result PMR dalam entry aku sebelum ni, kan? so, hari ni aku nak share result aku dengan korang semua yang sudi datang ke blog aku ni..
here it is...
.
.
.
.
.
.



just one word to say~ ALHAMDULILLAH. thank God. nampaknya doa aku + parents aku + sesape je yang ada doakan aku (ada ke?) telah diperkenankan oleh-Nya. syukur.
and I would like to say to Cikgu Nadia (if she's reading this), "teacher, I finally got an A in Maths!! ahahahahahaha..." seriously, I never got an A in Math, sejak form 1.. 0.o
Actually, aku target PMR 6A je.. tak sangka pula boleh dapat result macam ni.. all I can say is, I achieved my target.. :)
actually, there's another story I want to share with u'all.. maybe next time.. #tiada idea nak tulis entry..
till the next entry. ^^

6 Ulasan:

Blogger eyka awie berkata...

Tahniah ye , bagus2 . Belajar lagi rajin rajin ;)

Blogger Farha ♥ berkata...

thanks kak eyka.. :)

Blogger Zfeltonasdfghjklol; berkata...

Grats (Y) Lucky you

Blogger //Hanie berkata...

congrats dear.. and poor me.. i'm not as smart as you do ;(

Blogger Farha ♥ berkata...

@Zfeltonasdfghjklol; thanks :)

Blogger Farha ♥ berkata...

//Hanie gomawo~ haha.. really mehh? bukan ko straight A kah?


Catat Ulasan